БСП и ГЕРБ отново влязоха в пряк сблъсък. Този път обаче спорът не беше

...
БСП и ГЕРБ отново влязоха в пряк сблъсък. Този път обаче спорът не беше
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ отново влязоха в пряк сблъсък

БСП и ГЕРБ отново влязоха в пряк сблъсък. Този път обаче разногласието не беше по парламентарни, а по общински тематики.
 
В коридорите на Народното събрание общинският съветник Калоян Паргов коментира, че социалистите желаят заводът за преправка за отпадъци да бъде изграден в с. Яна, а не в Топлоелектрическа централа – София.
 
„ Така ще спестим замърсяването в София и напрежението сред жителите “, разяснява социалистът. Веднага по-късно от ГЕРБ упрекнаха левицата в популизъм по значими за столицата и района тематики.
 
„ Тук има най-хубави налични техники, които се употребяват в над 300 европейски града. Целта е да се обезпечи опция за потребление на различно гориво от топлофикация София. Предложенията и обвиняванията на Българска социалистическа партия не са навременни, като се има поради, че площадката се избира още при започване на плана. Интерпретираме държанието на Българска социалистическа партия като бойкот на следващо огромно европейско събитие “, приключи депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на околната среда и водите Ивелина Василева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР